Бизнес кредити

За нас
 
В зависимост от потребностите на клиентите банките предлагат варианти за финансиране на техния бизнес. Без значение дали си стартиращ или имаш вече работещ бизнес и се нуждаеш от допълнителни доходи за създаването и налагането на нови продукти и услуги, ние ще те насочим към най-подходящия вариант за кредитиране спрямо твоите нужди, цели и текущо финансово състояние.

Тъй като повечето банки имат различни критерии за разделение между корпоративни клиенти и малък и среден бизнес, нашите експертни консултанти ще ти помогнат да избереш най-добрия вариант, съобразен с твоите потребности от финансиране по отношение на размер на кредита, погасителен план и срок на кредита. Наша задача е да съберем и анализираме всички оферти за теб и да ти съдействаме по време на целия процес по усвояване на кредита – от избора на банка и структуриране на сделката до воденето на преговорите за сключването й.

Свържи се с нас

За да получиш повече информация за бизнес кредитите, които предлагаме, се свържи с нас на телефон 02 494 21 81 или на имейл [email protected]