Кредити 2

Кредитите, които предлагаме, са следните:

✓ Банкови потребителски и ипотечни кредити
✓ Ипотечни кредити при лошо ЦКР
✓ Бизнес кредити
✓ Бързи кредити
✓ Лизинг

Ние ценим твоето време, ето защо сме изградили опростени процедури, които да те улеснят максимално при избора на най-подходящото финансиране. С нас комуникацията е лесна и говорим на разбираем език.

Не е нужно да си финансов експерт, за да си сигурен, че изборът ти е правилен. Това е наша задача – да съберем и анализираме всички фактори, предимства и недостатъци на различните оферти. Партнираме си с над 20 търговски банки и финансови институции, което означава, че ще подберем най-добрия кредит за теб и твоите нужди.

При нас ще намериш цялостно решение за кредитиране от А до Я. Ако искаш да финансираш покупката на жилище, ще ти предложим банков кредит при най-конкурентни условия. Ако ти трябват спешно пари, ще те насочим към най-изгодния потребителски кредит с одобрение до минути. В случай, че имаш лоша кредитна история и банките ти отказват кредит, можем да предложим решение за кредит срещу ипотека. Ще ти помогнем да финансираш твоята бизнес идея дори да нямаш възможност да докажеш доходи. Имаме решение и за обединяване на задължения при по-добри условия.

За повече информация се свържи с нас на телефон 02 494 21 81 или на имейл [email protected]